maanantai 7. lokakuuta 2013

Seinäke




Oikealla Ville Teurosen suunnittelema seinäke.

TAVOITE: Osaa suunnittella edustavan monikäyttöisen roll-upin. Osaa käyttää prittajaan antamaa suunnittelu pohjaa. Osaa selvittää hankintakustannukset suunnittelun jälkeen. Osaa tehdä roll-upeista laadukkaita (ei haittavaa pikselöitymistä). Käyttää johdonmukaisesti suunnittelemiaan värejä jä fontteja. Osaa ideoida roll-upin käyttömähdollisuuksia putiikkinsa/yrityksensä alan huomioiden.


TEHTÄVÄ:
Suunnittele yrityksellesi kaksi (2) seinäkettä.
Suunnittelupohjat valitse käyttötarkoituksessi sopivat koot. Voit käyttää myös muiden valmistajien suunnittelupohjia ja materiaalia.
Lataa linkistä itsellesi suunnittelu pohja ja käytä sitä


Käytä miellellään itse ottamiasi tuote-, tilanne- yms. kuvia tai piirtämisi. Voit myös etsiä kuvia, mutta pidä huoli, että niitä on lupa käyttää. Pidä huoli, ettei kuva pikselöidy.
Creative Commos lisenssillä Flickerissä

Esittele roll-upit (kaksi erilaista) blogissasi ja kerro toteutus ideat sekä ajatukset, liittyen putiikkisi ilmeeseen ja luonteeseen.

Kerro myös hintaan vaikuttavasta toetutukseta, esim minkälaisen kankaan valitsit (miksi) ja mitä nämä kaksi roll-upia tämän hetkisen hinnaston mukaan tulevat maksamaan. Ideoi myös erilaisia tilanteita ja tilaisuuksia, jossa pidät roll-upsi esillä.

PALAUTUS:
Alkuperäsiet tiedostot Moodleen (kaksi)
Blogiin seinäkkeiden/roll-upien:
  • esittely, perustelu toteutukselle
  • koko, hinta, materiaali ja (perustelut valmistaja, materiaali, koko valinnoille)
  • käyttöideat putiikin näkökulmasta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti