tiistai 4. helmikuuta 2014

Ohjeet yrityksen graafisesta ilmeestä

TAVOITE: Osaa koota tekämästään materiaalista yhtenäiset selattavat ohjeet. Osaa luoda ulkoasultaan yrityksen ilmettä tukevan edustavan dokumentit. Osaa luoda dokumenttiin sisällysluettelon. Osaa julkaista dokumentin blogiinsa, myöhempää käyttöä varten.

Koosta suunnttelemasi materiaali taitto-ohjelmalla (Publisher, InDesing tms.) yrityksesi  ja taita siitä Graafinen ohjeistus. Tee ohjeista erityisen edustava ja kaunis.

YLEISTÄ:  Kirjoita ohjeeseesi käyttäjälle ohjeita ja ohjeistusta avaavaa tekstiä. Katos mallia vaikka senaatin grafisesta ohjeesta.
Kirjaa ylös käytettävät väri ja fontit, sekä fonttikoot.

Lisää linkkejä erilaisiin ohjeisiin
 
Huolehdi, että kaikki tulevat mukaan ohjeiseesi. Suunnittele niille mieleisesi ja perusteltu järjestys. mallin mukaiseen järjestykseen ja että kaikissa niissä, jotka tarvitsevat reunaviivan on reunaviiva. Esim. käyntikortti folderi, seinkäkkeet, ilmoitukset jne..

TEHTÄVÄ:
1. Tee perustyyli/master-sivu yrityksesi näköiseksi ja mielesesi värinen tai valkoinen. Huolehdi, että mallien reunaviivat näkyvät, kuvissa niin etteivät ne huku taustaasa.

2. Sijoita sisältö paikoilleen ja kirjoita selostukset (fonttien nimet, koot, ja sijoitukset mm:nä)


3. Viimeistele Graafinen ohjeistuksesi, luo siihen sisällysluettelo.

4. Palauta ohjeistuksesi viimeistelty Moodleen taitto-ohjleman tiedostona, nimellä.

5. Tallenna se korkealaatuisena pdf tiedostona.

6. Julkaise ohje.pdf Googlen dokumenttien avulla julkiseksi. Laita blogiisi tiedosto julkaistun dokumentin osoiteesta tai upota dokumentti postaukseesi.

Julkaisun ohje: Noudata kohdasta 6. eteenpäin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti