tiistai 24. syyskuuta 2013

Tiedote tai opastepohja

TAVOTE: Osaa suunitella tekstinkäsittelyohjelmalla tiedote/opastpohjan ja käyttää sitä. Osaa tehdä värikkään huomioita herättävän opasteen, jossa kerrotaan putiikin olevan poikkeuksellisesti kiinni. Opaste on kohtelias ja helppo lukea. Osaa käyttää opasteessa yrityksen värejä ja fontteja.

TEHTÄVÄ 1:  Laadi yritykselle opaste/tiedotepohja. Toteuta saman näköinen, sekä pysty-, että vaakasuuntaan (A4 ja B4). Opastetta/tiedotetta käytettään tulostuspohjana esim. ulko-oveen laitettavaan opasteeseen/tiedotteeeseen,  ilmoitustaulun viesteille, tilapäisille opastelle yms.

Tallenna ne Word asiakirjamallitiedostoina (.dotx).  Huolehdi, että pohjassa on oikeat fonttit ja fonttikoot valmiiksi valittuna.
Saman näköiset opastepohjat pysty ja vaaksuuntaan. Tämä on hieman vaisu ja väritön, tee omastasi enemmän huomiota herättävä.



TEHTÄVÄ 2. Tee jompaa kumpaa pohjaa käyttäen kohtelias tiedote, jossa puhuttelet asiakasta. Kerrot, että putiikki on kiinni ja millon se on seuraavan kerran jälleen auki. Toivota asiakas tervetulleeksi. Tallenna asiakirjana (.docx)

PALAUTUS: Esittele kirjoittamasi tiedote blogissasi ja laita linkki Moodleen.
Palauta Moodleen 3 tiedostoa: kaksi tiedotepohjaa (dotx) ja yksi kirjoitettu tiedote (docx).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti